HACCP sistēmas sertifikācija
HACCP sertifikācija
Lai nodrošinātu pārtikas drošību, uzņēmumi var iegūt sertifikātu saskaņā ar HACCP sistēmu. Sertifikātu var izmantot visiem ražošanas un piegādes ķēdes dalībniekiem.
Sertifikācija parāda klientiem jūsu apņemšanos ievērot drošību pārtikas, sastāvdaļu un dzērienu ražošanas laikā. Izmantojot uz pierādījumiem balstīto pieeju, jūs iegūsit arī datus, kas būs nepieciešami regulatīvo iestāžu un ieinteresēto personu pārbaudēm.
HACCP koncepcija ir starptautiski atzīta. Tas tika izstrādāts, lai izveidotu galvenās prasības drošai pārtikas ražošanai. Daudzās valstīs HACCP koncepcijas uzturēšana ir obligāta visiem uzņēmumiem, kas ražo, apstrādā vai tirgo pārtiku.
Galvenais mērķis ir nodrošināt patērētājus ar drošu pārtiku. Tādējādi HACCP sertifikācija palīdz uzlabot patērētāju aizsardzību.