HACCP sistēmas sertifikācija

HACCP sertifikācija

Lai nodrošinātu pārtikas drošību, uzņēmumi var iegūt sertifikātu saskaņā ar HACCP sistēmu. Sertifikātu var izmantot visiem ražošanas un piegādes ķēdes dalībniekiem.

Sertifikācija parāda klientiem jūsu apņemšanos ievērot drošību pārtikas, sastāvdaļu un dzērienu ražošanas laikā. Izmantojot uz pierādījumiem balstīto pieeju, jūs iegūsit arī datus, kas būs nepieciešami regulatīvo iestāžu un ieinteresēto personu pārbaudēm.

HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) standarta mērķis ir palielināt pārtikas nekaitīgumu un tādējādi nodrošināt patērētāju veselību. Koncepcija ietver visus piegādes ķēdes posmus no pārtikas ražošanas līdz pārdošanai. Galvenā uzmanība tiek pievērsta produkta piesārņojuma novēršanai ar kaitīgām vai toksiskām vielām un baktērijām.

HACCP koncepcija ir starptautiski atzīta. Tas tika izstrādāts, lai izveidotu galvenās prasības drošai pārtikas ražošanai. Daudzās valstīs HACCP koncepcijas uzturēšana ir obligāta visiem uzņēmumiem, kas ražo, apstrādā vai tirgo pārtiku.

Galvenais mērķis ir nodrošināt patērētājus ar drošu pārtiku. Tādējādi HACCP sertifikācija palīdz uzlabot patērētāju aizsardzību.

 

PRIVĀTUMA POLITIKA

Mājaslapu izstrādāja SIA INT
Visas tiesības aizsargātas © SIA Green Baltic Certi 2023